Visagie workshop Heb je altijd al eens willen leren hoe je jezelf én anderen het beste kunt opmaken? Ben je Review Haarstyling tips Elke ochtend staan we op, kijken we in de spiegel, en is het de bedoeling dat we iets van ons haa Review Trendy half lang haar kapsels Half lang haar: je kunt er meer mee dan je zelf denkt! Veelal wordt gedacht dat mensen met half l Review Kies het juiste parfum Hoewel parfum niet meteen invloed heeft op het uiterlijk, heeft het wel degelijk invloed op hoe j Review

Dun haar oplossingen

Welke reden er achter ligt, is niet zo van belang. Dun haar als gevolg van haaruitval is een ware nachtmerrie voor iedere vrouw. Je ooit zo mooie haardos is nog maar een dunne ellende. Geen nood, want er zijn voldoende oplossingen waardoor jij weer met een schitterende volle coupe door het leven kunt.

Permanente oplossingen

Wil je een haarwerk waar je geen omkijken meer naar hebt? Dan is een permanent haarwerk een goede keuze! Echt permanent is het natuurlijk niet, want je zult het na verloop van tijd moeten laten vervangen en aanpassen. Maar je hoeft niet elke ochtend aan de slag met haarstukjes en trenzen. Het permanente haarwerk wordt door een specialist ingezet en helemaal aangepast naar jouw haarkleur.

Clip-ins

Wil je eerste uitproberen hoe een haarwerk zit en eruit ziet? Dan kun je kiezen voor haarstukjes en haarmatten die je 's ochtends zelfstandig in je haar zet. De clip ins klik je eenvoudig vast en je haalt ze er 's avonds voor het slapen gaan weer uit. Je kunt clip ins in willekeurige webshops en winkels kopen, maar de kans is groot dat je dan nephaar hebt én dat de kleur niet overeen komt. Het is dus fijner om naar een haarspecialist te gaan om clip ins te laten maken die passen bij jouw haarstructuur en haarkleur.