Trendy half lang haar kapsels Half lang haar: je kunt er meer mee dan je zelf denkt! Veelal wordt gedacht dat mensen met half l Review Gezicht reinigen Je gezicht dient elke avond gereinigd te worden, zéker wanneer je dagelijks make-up draagt Review Kapper tips: zo krijg jij je droomkapsel Het is weer zover: je moet nodig naar de kapper. Maar heb jij ook altijd het probleem dat de kapp Review Visagie workshop Heb je altijd al eens willen leren hoe je jezelf én anderen het beste kunt opmaken? Ben je Review

Haar kleur trends

Veel vrouwen laten hun haar op regelmatige basis kleuren. Er wordt uiteindelijk een leeftijd bereikt dat we allemaal grijs worden, en dit is iets wat we zolang mogelijk voor het publiek verborgen willen houden. Ook is de natuurlijk haarkleur van sommigen gewoon niet zo mooi en diep, waardoor er wordt gekozen voor een geverfde kleur. Er zijn kleuren trends die elk jaar weer terug blijven komen, en wij informeren je hier graag over.

Pittig blond en kort

Blonde en korte pixie cuts zijn een voortdurende trend in de haar business. De stoere korte kapsels worden al jaren door actrices als Tilda Swinton en Carey Mulligan gedragen, en ook Charlize Theron waagt zich regelmatig aan dit pittige kapsel. In de winter kun je het beste kiezen voor een kille ijsblonde tint, terwijl in de zomer de ietwat warmere blonde tint een goede optie is. Laat de haarstylist een goede tint en pixie kiezen die past bij jouw huidskleur en gezichtsvorm.

De messy bob

De 'out of bed look' krijgt een geheel nieuw jasje met de messy bob. Hoewel de chique strak geföhnde bob nog steeds prima kan, is de rommelige bob de trend van nu. Mensen met krullen en slag kunnen dit kapsel prima dragen. Waar glad haar eerst de norm was, mag het haar nu ook wat kroezig zijn.