Rode lipstick tips Rode lipstick is een manier om met weinig make-up een opgemaakte look te creëren. Veel dames Review Microdermabrasie Wil je je huid een echte boost geven en volledig vernieuwen? Wordt het tijd om fijne lijntjes, on Review Dun haar oplossingen Welke reden er achter ligt, is niet zo van belang. Dun haar als gevolg van haaruitval is een ware Review Haar kleur trends Veel vrouwen laten hun haar op regelmatige basis kleuren. Er wordt uiteindelijk een leeftijd bere Review

Haarstyling tips

Elke ochtend staan we op, kijken we in de spiegel, en is het de bedoeling dat we iets van ons haar maken zodat we zonder schaamte de deur uit kunnen. Haar stylen kan erg lastig zijn, vooral wanneer je moeilijk haar hebt. Met de nodige beginnerstips kun je je haar handelbaar maken en kun jij ook met een professioneel gestylede coupe de deur uit.

De paardenstaart

Een mooie paardenstaart kan ontzettend stijlvol staan, zolang je maar weet hoe je hem moet stylen. Zorg ervoor dat je je haar eerst ruw krult met een krultang. Doe je haar in een scheiding en laat de bovenste haarlaag uit je staart. Bind de rest vast met een elastiekje, maak twee plukken van de overgebleven haren en draai deze om het elastiekje zodat je dit niet meer ziet. Zet vervolgens aan de onderkant vast met wat schuifspeldjes en je bent ready to go.

Bohemian haar

Ga voor een half opgestoken coupe door van je eigen haar een soort vlecht haarbandje te maken. Het is heel eenvoudig: Neem twee plukken haar bij je slapen, vlecht deze in twee vlechtjes en zet ze vervolgens achter op je hoofd vast. Maak je haar een beetje beachy door er een texture spray in te sprayen. Dit kapsel is zeer simpel, maar je steelt zeker de show!