Make up tips Hou jij ervan om jezelf op te maken? Dagelijks, of juist speciaal voor een feestje? Het grootste Review Visagie workshop Heb je altijd al eens willen leren hoe je jezelf én anderen het beste kunt opmaken? Ben je Review Haarstyling tips Elke ochtend staan we op, kijken we in de spiegel, en is het de bedoeling dat we iets van ons haa Review Haar kleur trends Veel vrouwen laten hun haar op regelmatige basis kleuren. Er wordt uiteindelijk een leeftijd bere Review

Tone je lichaam

Je lichaam is je tempel, dus het is van groot belang om hier goed voor te zorgen. Iedereen wil graag dat perfecte, getonede lichaam dat je vaak op de televisie ziet. Ook celebrities staan veelal bekend om hun schitterende lichamen. Maar hoe doen ze dat? Een getoned lichaam is een combinatie van gezond eten en sporten. Er zijn talloze middeltjes op de markt die van alles beloven, maar we kunnen je garanderen dat de basis gewoon ligt bij gezonde voeding en genoeg beweging.

Goede workouts voor thuis

Voor degenen die het liefste thuis sporten, hebben we enkele goede workouts die zorgen voor calorieverbranding en uiteindelijk een mooi getoned lichaam. Touwtje springen is er daar één van. Het enige dat je nodig hebt is een springtouw en een dosis motivatie. Je gebruikt veel verschillende spieren, zowel in je armen als je benen. Je kunt het eenvoudig thuis doen en het kost geen geld. Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone. Met de apps op zo'n apparaat kun je eenvoudig thuis sporten! De 7-minutes app is hier een goed voorbeeld van. Met deze applicatie word je begeleid tijdens een zeven minuten durende full body work out. Eenvoudig maar doeltreffend.

Hardlopen

Hardlopen is een handige en gemakkelijk sport die je eenvoudig thuis kunt beoefenen. Het enige wat je nodig hebt is een paar goede hardloopschoenen en een running broek. Er zijn voldoende apps die je kunnen bijstaan in het hardlopen. Dit geeft je uiteindelijk een mooie getonede look.

Fietsen

Ook fietsen is een sport die voor velen eenvoudig te beoefenen is. De aanschaf is ietsje duurder dan bij hardlopen, maar dan heb je ook iets. Fietsen is de ideale bezigheid als je ook iets van je omgeving wil zien. Iedere keer weer opnieuw kun je nieuwe stukken van je omgeving op eenvoudige wijze ontdekken en ook nog eens een lekkere workout doen. Lees de Wielermagazine tips om met wielrennen te beginnen.