Haar kleur trends Veel vrouwen laten hun haar op regelmatige basis kleuren. Er wordt uiteindelijk een leeftijd bere Review Het nut van arganolie Arganolie is een ware hype op beauty en gezondheid gebied. De traditioneel uit Marokko afkomstige Review Witte tanden Een stralende witte lach maakt ieder gezicht mooier! Witte tanden zijn tegenwoordig steeds minder Review Shops Hou jij van fashion, make-up en verzorgingsproducten? Zou je deze artikelen graag voordelig wille Review

Trendy half lang haar kapsels

Half lang haar: je kunt er meer mee dan je zelf denkt! Veelal wordt gedacht dat mensen met half lang haar niet goed een keuze kunnen maken tussen lang en kort, en dat ze daarom er maar tussenin gaan zitten. Niets is minder waar! Half lang haar is ontzettend trendy, en je kunt er veel kanten mee op. Daarom geven we je de meest trendy kapsels die je kunt maken met half lang haar!

Curly wurly

Krullend haar staat magnifiek wanneer het half lang is geknipt. Ga voor kleine krullen, zodat het mooi opkrult tot boven je schouders. Door het in laagjes te knippen, krijg je een mooi vol kapsel. Een dergelijk kapsel kun je het beste in één kleur verven, zonder highlights of iets dergelijks.

Een speelse slag

Heeft je haar een slag, maar is het niet voldoende om een goede krul van te maken? Ga dan voor een speelse halflange coupe door laagjes te laten knippen. Maak het af met een mooie lok of schuine pony, waardoor het geheel nog net wat moderner wordt. Een subtiele ombre kleuring is hier perfect geschikt voor.

Stijl is in style!

Is je haar ultra stijl? Geen nood, want met een lange bob ben jij helemaal hip. Een long bob, ook wel lob genoemd, wordt door veel celebrities gedragen en staat schitterend met wat willekeurig gezette highlights en lowlights. Middenscheiding of zijscheiding: de keuze is aan jou.