Witte tanden Een stralende witte lach maakt ieder gezicht mooier! Witte tanden zijn tegenwoordig steeds minder Review Make up tips Hou jij ervan om jezelf op te maken? Dagelijks, of juist speciaal voor een feestje? Het grootste Review Haar kleur trends Veel vrouwen laten hun haar op regelmatige basis kleuren. Er wordt uiteindelijk een leeftijd bere Review Microdermabrasie Wil je je huid een echte boost geven en volledig vernieuwen? Wordt het tijd om fijne lijntjes, on Review

Visagie workshop

Heb je altijd al eens willen leren hoe je jezelf én anderen het beste kunt opmaken? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent make-up en wil je hier alles over leren? Dan kun je het beste een visagie cursus volgen. We begrijpen dat je wellicht geen tijd hebt voor een hele cursus en naar alle waarschijnlijkheid is het ook aan de dure kant. Het alternatief is een visagie workshop die je in één dag alle basis zaken leert omtrent cosmetica.

Twee verschillende looks

Een visagie workshop behandelt twee looks. Je begint met een basis look die je dagelijks kunt gebruiken. Deze look is zeer geschikt voor werk en school door de natuurlijke uitstraling. Na de basis make-up leer je hoe je de make-up het beste kunt verwijderen. Vervolgens krijg je een kleuradvies op basis van je huidskleur en haarkleur. Tenslotte wordt er nog een knallende party look gecreëerd, uiteraard allemaal met hoogwaardige producten.

Voordelige make-up workshop

De kosten van een visagie workshop liggen lekker laag. Voor maar €50,- per persoon kun je een coach huren die jou alles uitlegt. Wanneer je groep uit minimaal 12 personen bestaat, dan wordt het nóg interessanter. Wanneer elke persoon een beauty pakket aanschaft voor €50,- (pakket is ter waarde van €85,-), dan is de workshop helemaal gratis! Het make-up pakket is van hoogstaande kwaliteit en bevat onder andere foundation, poeder, oogschaduw, oogpotlood, highlighter, blush en méér! Dit is dus zeker de moeite waard!