Kies het juiste parfum Hoewel parfum niet meteen invloed heeft op het uiterlijk, heeft het wel degelijk invloed op hoe j Review Trendy half lang haar kapsels Half lang haar: je kunt er meer mee dan je zelf denkt! Veelal wordt gedacht dat mensen met half l Review Chemische peeling Ben je op zoek naar een huidbehandeling die je huid zichtbaar kan verbeteren en verjongen? Heb je Review Microdermabrasie Wil je je huid een echte boost geven en volledig vernieuwen? Wordt het tijd om fijne lijntjes, on Review

Witte tanden

Een stralende witte lach maakt ieder gezicht mooier! Witte tanden zijn tegenwoordig steeds minder vaak te zien bij mensen, vanwege de vele voedingsmiddelen die tandverkleuring veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan ons onmisbare kopje koffie in de ochtend, of een lekker glaasje rode wijn in de avond. Toch zijn er ook manieren om tanden witter bleken op een natuurlijke manier. Wij geven je graag enkele tips.

De basis

Allereerst zorg je natuurlijk dat je tanden goed schoon zijn. De basis regels zijn dus eenvoudig: poets tweemaal daags je tanden, het liefst elektrisch, en floss regelmatig. Daarnaast kun je na elk glas “donkere” dranken zoals cola, zwarte thee en de zojuist genoemde rode wijn en koffie, een glaasje water drinken om de restjes zo snel mogelijk weg te spoelen voordat ze zich voorgoed op je tanden kunnen hechten.

Natuurlijke witmakers

Er zijn ook voedingsmiddelen die je tanden juist witter maken! Een goed voorbeeld hiervan zijn aardbeien, die bepaalde fruitzuren bevatten. Neem een geprakte aardbei en smeer je tanden hiermee in. Kokosolie schijnt ook te helpen. Door s' ochtends een hap kokosolie in je mond te nemen en deze 15 minuten (!) door je mond te laten glijden / bewegen, gaan alle bacteriën in de olie zitten. Spuug de olie vervolgens uit in het toilet en je mond is weer helemaal schoon. Resultaat: witte tanden op de langere termijn.