Dun haar oplossingen Welke reden er achter ligt, is niet zo van belang. Dun haar als gevolg van haaruitval is een ware Review Kapper tips: zo krijg jij je droomkapsel Het is weer zover: je moet nodig naar de kapper. Maar heb jij ook altijd het probleem dat de kapp Review Het nut van arganolie Arganolie is een ware hype op beauty en gezondheid gebied. De traditioneel uit Marokko afkomstige Review Visagie workshop Heb je altijd al eens willen leren hoe je jezelf én anderen het beste kunt opmaken? Ben je Review

Witte tanden

Een stralende witte lach maakt ieder gezicht mooier! Witte tanden zijn tegenwoordig steeds minder vaak te zien bij mensen, vanwege de vele voedingsmiddelen die tandverkleuring veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan ons onmisbare kopje koffie in de ochtend, of een lekker glaasje rode wijn in de avond. Toch zijn er ook manieren om tanden witter bleken op een natuurlijke manier. Wij geven je graag enkele tips.

De basis

Allereerst zorg je natuurlijk dat je tanden goed schoon zijn. De basis regels zijn dus eenvoudig: poets tweemaal daags je tanden, het liefst elektrisch, en floss regelmatig. Daarnaast kun je na elk glas “donkere” dranken zoals cola, zwarte thee en de zojuist genoemde rode wijn en koffie, een glaasje water drinken om de restjes zo snel mogelijk weg te spoelen voordat ze zich voorgoed op je tanden kunnen hechten.

Natuurlijke witmakers

Er zijn ook voedingsmiddelen die je tanden juist witter maken! Een goed voorbeeld hiervan zijn aardbeien, die bepaalde fruitzuren bevatten. Neem een geprakte aardbei en smeer je tanden hiermee in. Kokosolie schijnt ook te helpen. Door s' ochtends een hap kokosolie in je mond te nemen en deze 15 minuten (!) door je mond te laten glijden / bewegen, gaan alle bacteriën in de olie zitten. Spuug de olie vervolgens uit in het toilet en je mond is weer helemaal schoon. Resultaat: witte tanden op de langere termijn.