Tone je lichaam Je lichaam is je tempel, dus het is van groot belang om hier goed voor te zorgen. Iedereen wil gr Review Shops Hou jij van fashion, make-up en verzorgingsproducten? Zou je deze artikelen graag voordelig wille Review Visagie workshop Heb je altijd al eens willen leren hoe je jezelf én anderen het beste kunt opmaken? Ben je Review Dun haar oplossingen Welke reden er achter ligt, is niet zo van belang. Dun haar als gevolg van haaruitval is een ware Review

Gezond eten

Echte schoonheid komt van binnenuit. Dat wordt vaker gezegd, en we kunnen het er alleen maar mee eens zijn. Je huid en lichaam zijn namelijk een resultaat van wat je eet. Eet je gezonde en goede dingen, dan zal dit te zien zijn in je uiterlijk. Gezonde voeding is iets dat de laatste jaren een echte opmars heeft gemaakt. Het is belangrijker dan ooit om gezond te eten, zonder dat je inlevert op smaak. Want we zijn nog steeds levensgenieters en daar hoort lekker eten bij.

Superfoods

Wie kent het niet? Superfoods! De bekende voedingsmiddelen zoals goji bessen en chia zaden worden tegenwoordig helemaal opgehyped. Zijn ze echt zo gezond? Het antwoord is ja: ze zijn absoluut gezond. Maar ze zijn niet noodzakelijk voor een uitgebalanceerd dieet. Toch kan het geen kwaad om af en toe wat goji besjes aan je yoghurt toe te voegen, of wat chia zaadjes in je salade te stoppen.

Suiker is slechter dan vet!

Wil je op je lijn gaan letten? Let dan goed op je suiker inname. Onnodige suikers zetten namelijk flink aan. Daarnaast voel je je veel energieker wanneer je geen suiker eet. Uit verschillende experimenten is gebleken dat mensen zich beter en energieker voelen wanneer ze lange tijd geen suiker eten. Het is dus absoluut het proberen waard om geraffineerde suikers uit het dieet te bannen.