Kies het juiste parfum Hoewel parfum niet meteen invloed heeft op het uiterlijk, heeft het wel degelijk invloed op hoe j Review Witte tanden Een stralende witte lach maakt ieder gezicht mooier! Witte tanden zijn tegenwoordig steeds minder Review Dun haar oplossingen Welke reden er achter ligt, is niet zo van belang. Dun haar als gevolg van haaruitval is een ware Review Gezicht reinigen Je gezicht dient elke avond gereinigd te worden, zéker wanneer je dagelijks make-up draagt Review

Make up tips

Hou jij ervan om jezelf op te maken? Dagelijks, of juist speciaal voor een feestje? Het grootste gedeelte van de vrouwen gebruikt make-up, dus je kunt begrijpen dat er ontzettend veel geld omgaat in deze industrie. Wanneer je op regelmatige basis make-up gebruikt, dan is het van belang dat je de producten op de juiste manier en in de juiste volgorde aanbrengt. Wij helpen je hier bij.

Hoe krijg ik een egale huid?

Een egale huid is de basis voor een mooie make-up. Maar hoe bereik je dit? Begin met een schone huid en breng een dagcrème aan. Ga vervolgens aan de slag met foundation om een egale basislaag aan te brengen. Met concealer kun je daarna de onzuiverheden aanpakken. Poeder het geheel tenslotte af met een kleurloze of nude kleurige poeder. Dit is de juiste volgorde die je kunt aanhouden.

Hoe combineer ik make-up?

Een felpaarse lipstick met blauwe oogschaduw? Waarschijnlijk niet de beste combinatie op kleurgebied. Voor een rustige look kun je het beste kiezen voor een nude lipstick en aardtinten op je ogen. Wil je uitpakken? Kies dan een gekleurde oogmake-up met een lipgloss. Voor de échte party look kun je eventueel nog een rode lipstick toevoegen. Op internet zijn veel foto's te vinden van goede make-up looks. Wanneer je deze namaakt zit je zeker veilig.