Trendy half lang haar kapsels Half lang haar: je kunt er meer mee dan je zelf denkt! Veelal wordt gedacht dat mensen met half l Review Een verkenning van vijf populaire horloge merkenĀ  Horloges zijn meer dan alleen tijdmeters; ze zijn een uiting van stijl, persoonlijkheid en vakman Review Kapper tips: zo krijg jij je droomkapsel Het is weer zover: je moet nodig naar de kapper. Maar heb jij ook altijd het probleem dat de kapp Review Haarstyling tips Elke ochtend staan we op, kijken we in de spiegel, en is het de bedoeling dat we iets van ons haa Review

Tips voor een mooiere huid

De zoektocht naar een mooie en stralende huid is doorgaans een lange en lastige tocht. Er zijn veel verschillende factoren die invloed hebben op jouw huid en zijn kwaliteit, lees hier meer. Wij helpen je door alle tips op een rijtje te zetten die jou aan een stralende huid helpen. 

Wees je bewust van je huidtype

Elke huid is anders. Tevens verandert je huid constant, helemaal wanneer je ouder wordt. Het is daarom van belang te weten welke type huid jij hebt en welke zorg jouw huid nodig heeft. Over het algemeen onderscheiden we grofweg drie huidtypes: vet, gemengd en droog. Een droge huid is vaak geïrriteerd, rood en ruw. Een vette huid daarentegen produceert juist erg veel talg waardoor de huid erg kan gaan glimmen. Een gemengde huid combineert effecten van beiden, zon ontstaat er vaak een glimmende T-zone maar is de rest van het gezicht erg droog. Al deze huidtypes behoeven een andere behandeling, het is daarom belangrijk de juiste producten bij jouw huid te kopen. 

De mogelijkheden met Viscollageen van Eclatant

Welk huidtype je ook hebt, collageen maakt elke huid aan. Echter begint dit rond je 25ste rap af te nemen, zodanig dat je rond je 50ste zelfs vaak helemaal geen collageen meer aanmaakt. Collageen is essentieel om jouw huid elastisch en jong te houden, maar zodra je dit niet meer aanmaakt kan je huis dus snel achteruit gaan waardoor er rimpels ontstaan. De beste manier om dit tegen te gaan is om extra collageen in te nemen. Zo kun je het collageen wat je normaal aanmaakt(e) vervangen door vegan collageen of Viscollageen van Eclatant

Je huid goed weten te beschermen

Een mooie huid is van veel factoren afhankelijk, een van de voornaamste redenen waarom je huid er echter snel op achteruit kan gaan is slechte bescherming. Voor een mooie huid dien je jezelf goed te beschermen tegen onder andere UV-straling en blauw licht. Zo zorg UV-straling er bijvoorbeeld voor dat je huid rap verouderd. Zonnebrandcrème is dus essentieel om je huid mooi te houden. Tevens is het belangrijk jezelf te beschermen tegen blauw licht, dit licht is voornamelijk afkomstig van je tv, telefoon en laptop. Tegenwoordig zijn er steeds meer crèmes die je hier tegen beschermen. Ook kunnen collageen beauty boosters je helpen je huid jong en stralend te houden. 

Je gezicht bij tijd en wijle masseren

Een mooiere huid begint ook met de juiste ontspanning, vooral ontspannen massages kunnen bijdragen aan een mooiere huid. Een mooie huid dient gestimuleerd te worden, een massage kan hier aan bijdragen. Door regelmatig je gezicht te masseren met een gezichtsolie kun je de huid elastischer maken en tegelijkertijd ontspannen. Want ook stress heeft een negatieve invloed op je huid, een massage biedt dan dé perfecte gelegenheid even te ontspannen.