Dun haar oplossingen Welke reden er achter ligt, is niet zo van belang. Dun haar als gevolg van haaruitval is een ware Review Een verkenning van vijf populaire horloge merkenĀ  Horloges zijn meer dan alleen tijdmeters; ze zijn een uiting van stijl, persoonlijkheid en vakman Review Tips voor een mooiere huid De zoektocht naar een mooie en stralende huid is doorgaans een lange en lastige tocht. Er zijn ve Review Microdermabrasie Wil je je huid een echte boost geven en volledig vernieuwen? Wordt het tijd om fijne lijntjes, on Review

Trendy half lang haar kapsels

Half lang haar: je kunt er meer mee dan je zelf denkt! Veelal wordt gedacht dat mensen met half lang haar niet goed een keuze kunnen maken tussen lang en kort, en dat ze daarom er maar tussenin gaan zitten. Niets is minder waar! Half lang haar is ontzettend trendy, en je kunt er veel kanten mee op. Daarom geven we je de meest trendy kapsels die je kunt maken met half lang haar!

Curly wurly

Krullend haar staat magnifiek wanneer het half lang is geknipt. Ga voor kleine krullen, zodat het mooi opkrult tot boven je schouders. Door het in laagjes te knippen, krijg je een mooi vol kapsel. Een dergelijk kapsel kun je het beste in één kleur verven, zonder highlights of iets dergelijks.

Een speelse slag

Heeft je haar een slag, maar is het niet voldoende om een goede krul van te maken? Ga dan voor een speelse halflange coupe door laagjes te laten knippen. Maak het af met een mooie lok of schuine pony, waardoor het geheel nog net wat moderner wordt. Een subtiele ombre kleuring is hier perfect geschikt voor.

Stijl is in style!

Is je haar ultra stijl? Geen nood, want met een lange bob ben jij helemaal hip. Een long bob, ook wel lob genoemd, wordt door veel celebrities gedragen en staat schitterend met wat willekeurig gezette highlights en lowlights. Middenscheiding of zijscheiding: de keuze is aan jou.