Tone je lichaam Je lichaam is je tempel, dus het is van groot belang om hier goed voor te zorgen. Iedereen wil gr Review Microdermabrasie Wil je je huid een echte boost geven en volledig vernieuwen? Wordt het tijd om fijne lijntjes, on Review Chemische peeling Ben je op zoek naar een huidbehandeling die je huid zichtbaar kan verbeteren en verjongen? Heb je Review Het nut van arganolie Arganolie is een ware hype op beauty en gezondheid gebied. De traditioneel uit Marokko afkomstige Review

Permanent ontharen

Ontharen: bijna iedereen heeft er mee te maken. Ongewenste haargroei kan voorkomen op de benen de oksels en ook de bikinilijn. Toch zijn we hier veelal niet zo blij mee, en zijn we vaak bezig om deze ongewenste haargroei te verwijderen. Er zijn verschillende manieren zoals scheren, ontharingscreme, waxen en epileren, maar ze bieden allemaal maar tijdelijk resultaat. Wil je verlost zijn van de dagelijkse of wekelijkse ontharingsklusjes? Permanent ontharen is de oplossing.

IPL ontharen

De twee mogelijke manieren waarop je permanent ongewenst haar kunt weghalen, zijn IPL ontharen en laser ontharen. IPL is door middel van lichtflitsjes haar weghalen. Omdat er veel energie verloren gaat in licht, wordt er minder warmte afgegeven aan de haarwortels, waardoor er meer behandelingen nodig zijn om het haar te verwijderen. Daarnaast zul je regelmatig moeten blijven herhalingsbehandelingen laten uitvoeren, en is het resultaat in principe niet permanent.

Laser ontharen

Ontharen middels een laser geeft over het algemeen een beter resultaat dan IPL. Er wordt meer warmte afgegeven aan de haarwortel, waardoor het haartje eerder afsterft. Er zijn dus minder behandelingen nodig, wat uiteindelijk prettiger én goedkoper is. Wanneer je je haar permanent wilt laten verwijderen, is laser ontharen de beste oplossing. Er zijn talloze klinieken in het hele land waar je dit kunt laten doen. Het is overigens niet alleen voor dames: ook laserontharen voor mannen wint sterk in populariteit de laatste jaren.