Laserontharen voor mannen In een ver verleden was het een absolute must voor mannen om flink behaard te zijn. Zonder een ze Review Gezicht reinigen Je gezicht dient elke avond gereinigd te worden, zéker wanneer je dagelijks make-up draagt Review Microdermabrasie Wil je je huid een echte boost geven en volledig vernieuwen? Wordt het tijd om fijne lijntjes, on Review Tips voor een mooiere huid De zoektocht naar een mooie en stralende huid is doorgaans een lange en lastige tocht. Er zijn ve Review

Permanent ontharen

Ontharen: bijna iedereen heeft er mee te maken. Ongewenste haargroei kan voorkomen op de benen de oksels en ook de bikinilijn. Toch zijn we hier veelal niet zo blij mee, en zijn we vaak bezig om deze ongewenste haargroei te verwijderen. Er zijn verschillende manieren zoals scheren, ontharingscreme, waxen en epileren, maar ze bieden allemaal maar tijdelijk resultaat. Wil je verlost zijn van de dagelijkse of wekelijkse ontharingsklusjes? Permanent ontharen is de oplossing.

IPL ontharen

De twee mogelijke manieren waarop je permanent ongewenst haar kunt weghalen, zijn IPL ontharen en laser ontharen. IPL is door middel van lichtflitsjes haar weghalen. Omdat er veel energie verloren gaat in licht, wordt er minder warmte afgegeven aan de haarwortels, waardoor er meer behandelingen nodig zijn om het haar te verwijderen. Daarnaast zul je regelmatig moeten blijven herhalingsbehandelingen laten uitvoeren, en is het resultaat in principe niet permanent.

Laser ontharen

Ontharen middels een laser geeft over het algemeen een beter resultaat dan IPL. Er wordt meer warmte afgegeven aan de haarwortel, waardoor het haartje eerder afsterft. Er zijn dus minder behandelingen nodig, wat uiteindelijk prettiger én goedkoper is. Wanneer je je haar permanent wilt laten verwijderen, is laser ontharen de beste oplossing. Er zijn talloze klinieken in het hele land waar je dit kunt laten doen. Het is overigens niet alleen voor dames: ook laserontharen voor mannen wint sterk in populariteit de laatste jaren.